GLUTEN FREE | VEGAN | NON-GMO | NO ADDED SUGAR | ΠΡΟΪΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Φ
GR | EN

About Great 

H Great for Women είναι μια επαναστατική πολυβιταμίνη ευεξίας και ομορφιάς αποκλειστικά για γυναίκες όλων των ηλικιών, που θέλουν να νιώθουν, να δείχνουν και να είναι “Great”! Πρόκειται για την πρώτη συνδρομητική πολυβιταμίνη στην Ελλάδα, που διατίθεται μέσα από την πρωτοποριακή digital κοινότητα greatforwomen.com και θωρακίζει το ανοσοποιητικό, εξασφαλίζει ενέργεια και καλή ψυχολογία, και χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά και νύχια, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις αυξημένες ανάγκες κάθε γυναίκας στη σύγχρονη εποχή.

Α GREAT MULTI-VITAMIN

“Αναζητώντας ένα και μόνο συμπλήρωμα που θα ενισχύσει τη δύναμή μου, θα βελτιώσει την υγεία μου και θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά που πηγάζει πάντα από μέσα προς τα έξω, τα τελευταία δυόμιση χρόνια δούλεψα στενά με τους Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη και Δρ. Slobodan Andjelkovicγια την έρευνα και την ανάπτυξη της Great, συγκεντρώνοντας όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα σήμερα σε μία και μόνο φόρμουλα.“

Η Great είναι το αποτέλεσμα εντατικών ερευνών και είναι η πρώτη γυναικεία vegan και gluten-free πολυβιταμίνη που περιέχει 24 πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και Ωμέγα-3), στις σωστές ποσότητες και αναλογίες συνδυασμών που καλύπτουν τα συνήθη διατροφικά κενά και όλες τις ανάγκες του γυναικείου οργανισμού, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση. Βασισμένη σετεχνολογία αιχμής, με πυλώνες την απόλυτη συνέργεια των συστατικών μεταξύ τους και τη βραδεία αποδέσμευση (Sustained Release), η απελευθέρωση των συστατικών γίνεται με συνεχή τρόπο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και όχι ταυτόχρονα, για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό.

Α GREAT EFFECT

Λαμβάνοντας δύο κάψουλες ημερησίως, είτε μαζί, είτε μία το πρωί και μία το βράδυ καθημερινά, η Great από μόλις 18,50€ είναι προσιτή σε όλες τις γυναίκες και προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο γυναικείος οργανισμός για να ενισχύσει το σώμα, το πνεύμα αλλά και τη διάθεση, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες χρήσης, ενώ τα ευεργετικά αποτελέσματα αυξάνονται σταδιακά σε βάθος χρόνου:

 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
 • Λαμπερό δέρμα
 • Δυνατά μαλλιά και νύχια
 • Αύξηση ενέργειας
 • Τόνωση της ψυχολογίας
 • Μείωση του στρες
 • Αντιοξειδωτική δράση
 • Προστασία ήπατος
 • Α GREAT COMMUNITY

  Η Great πέρα από μια top πολυβιταμίνη είναι και μια υπέροχη κοινότητα που επιφυλάσσει ξεχωριστά προνόμια και εκπλήξεις. Χωρίς ενδιάμεσα σημεία πώλησης και έξτρα κόστη διανομής, χωρίς κόστος συνδρομής ή penalty ακύρωσης, αλλά από μόνο €18,50 το μήνα (ή €0,60 λεπτά την ημέρα), η πρωτότυπη και πλήρης ανακυκλώσιμη συσκευασία έρχεται κάθε μήνα αυτόματα στην πόρτα μας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα μόνο κλικ.

  «Επί σειρά ετών έψαχνα εδώ στην Ελλάδα και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό, κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που θα με βοηθούσε να αισθάνομαι και να είμαι great: δυνατή, υγιής, όμορφη, με καλή διάθεση. Δεν έβρισκα πουθενά κάτι να με καλύπτει. Είχα στην τσάντα μου ένα μπουκαλάκι με κάψουλες για δυνατά μαλλιά, ένα άλλο για γερό ανοσοποιητικό, ένα τρίτο για καλό μεταβολισμό, ένα άλλο για περισσότερη ενέργεια… Στην αρχή τα προγραμμάτιζα συνδυαστικά μέσα στην ημέρα μου, μετά από λίγο καιρό τα ξεχνούσα, με κούραζαν, τα σταματούσα. Κι επειδή δεν είμαι ειδική, αναζήτησα τους κορυφαίους ειδικούς στα συμπληρώματα διατροφής και τους προκάλεσα να δημιουργήσουν μία φόρμουλα με όλα αυτά που έχω ανάγκη –που έχουμε όλες οι γυναίκες ανάγκη, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φάσης ζωής. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι και τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν καταλυτικά στο να ανταπεξέλθουμε στον πολλαπλό ρόλο μας ως γυναίκες, μαμάδες, σύζυγοι, φίλες, επαγγελματίες. Αφού τη δοκίμασα για κάποιο διάστημα, την ονόμασα Great. Γιατί είναι Great για τον οργανισμό σου και γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι και να είσαι Great!» – Βίκυ Καγιά

   
   
  footer cross