GLUTEN FREE | VEGAN | NON-GMO | NO ADDED SUGAR | ΠΡΟΪΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Φ
GR | EN

3 λεπτά χρόνος διαβασματός

Πώς οι Great βοηθούν στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS)


Είναι ένα από τα πιο βασικά ζητήματα που επηρεάζουν κάθε γυναίκα. Έχει αντίκτυπο στη διάθεση, την πέψη, τον ύπνο και την εμφάνισή μας και δυστυχώς για τις περισσότερες γυναίκες το ραντεβού με συγκεκριμένα συμπτώματα είναι μηνιαίο.

Καταστάσεις με διαταραχή της ισορροπίας των γυναικείων αναπαραγωγικών ορμονών όπως το προεμμηνορησιακό σύνδρομο (PMS) είναι αρκετά συχνές μεταξύ των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας. Ενδεικτικά, ποσοστό άνω του 70% των γυναικών του Ηνωμένου Βασιλείου θα εμφανίσει PMS σε κάποια περίοδο της ζωής του.

Τι είναι το PMS

Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) είναι ένας συνδυασμός συμπτωμάτων που εμφανίζουν γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία περίπου μια εβδομάδα πριν από την περίοδο. Αυτά τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται εντός 4 ημερών μετά την έναρξη της περιόδου.

Το PMS προκαλεί τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά συμπτώματα, όπως:

• φούσκωμα

• πεπτικά προβλήματα

• πονοκεφάλους

• ευαισθησία στο στήθος

• αλλαγές στη διάθεση

• ευερεθιστότητα

• άγχος

• αυπνία

• πεσμένη διάθεση

Πώς βοηθούν οι Great στο PMS

Οι πολυβιταμίνες Great βοηθούν συνολικά στην ορμονική ισορροπία, ανακουφίζουν από τους πόνους της περιόδου και μειώνουν σημαντικά τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Είναι ένα από τα πρώτα οφέλη που απολαμβάνουν οι συνδρομήτριες της Great, όπως αναφέρουν και σε testimonials. Αυτό οφείλεται στα 24 μεμονωμένα συστατικά που διαθέτουν αλλά και το συνδυασμό τους, που φέρνει το γυναικείο οργανισμό εκεί ακριβώς που πρέπει να είναι. Συγκεκριμένα, οι Great περιέχουν:

Βιταμίνη Β6

Είναι γνωστό ότι η Βιταμίνη Β6 έχει ωφέλιμη δράση στην έμμηνο ρήση και προάγει τη φυσιολογικη δραστηριότητα των ορμονών. Σύμφωνα με έρευνες, η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων Βιταμίνης Β6 βοηθά σημαντικά στα ψυχολογικά συμπτώματα του PMS, όπως την κακή διάθεση και το άγχος. Οι Great εξασφαλίζουν το 114% της Συνιστώμενης Ημερησίας Ποσότητας σε Βιταμίνη Β6. Xρησιμοποιούμε μάλιστα τη μορφή της Β6 με μικροκάψουλες: Υδροχλωρική πυριδοξίνη, για εύκολη απορρόφηση και μέγιστη σταθερότητα. Προσφέρει τόνωση, ενισχύει τη διάθεση και την καλή ορμονική λειτουργία.

Μαγνήσιο

Ορισμένες γυναίκες με PMS μπορεί να έχουν χαμηλά επίπεδα μαγνησίου. Μια μελέτη του 2010 διαπίστωσε ότι ο συνδυασμός μαγνησίου και βιταμίνης Β6 ανακουφίζουν από συμπτώματα όπως κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία, κατακράτηση υγρών και ευαισθησία στο στήθος. Επίσης μπορεί να καταπολεμήσει τις κράμπες της εμμήνου ρύσεως. Το μαγνήσιο επίσης συμμετέχει στο μεταβολισμό των τροφών για παραγωγή ενέργειας και μειώνει την κούραση και την κόπωση. Οι Great περιέχουν 56,3 mg ανά 2 κάψουλες.

Παντοθενικό Οξύ (Β5) Οι Great εξασφαλίζουν το 100% των ημερήσιων αναγκών μιας γυναίκας σε Β5. Μάλιστα, οι Great περιέχουν μικροκάψουλες Β5 με D-παντοθενικό ασβέστιο για εύκολη απορρόφηση και μέγιστη σταθερότητα. Το Παντοθενικό οξύ ή Β5 βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, συμβάλλει στην καλή απορρόφηση της βιταμίνης D, μειώνει την κούραση και συμβάλλει στην φυσιολογική νοητική λειτουργία.

Βιταμίνη Β12

Με 160% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης, η Βιταμίνη Β12 βοηθάει το μεταβολισμό για την παραγωγή ενέργειας και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στη Δανία, όταν συνδυάζεται με ιχθυέλαιο, το Β12 μπορεί να ανακουφίσει από τη δυσφορία που σχετίζεται με τον πόνο της περιόδου.

Βιταμίνη Ε

Ένα κοινό σύμπτωμα του PMS είναι η ευαισθησία στην περιοχή του στήθους. Η βιταμίνη Ε βοηθά στην ανακούφιση του προ-εμμηνορροϊκού πόνου στο σημείο αυτό. Οι Great παρέχουν το 92% της Σ.Η.Δ. Βιταμίνης Ε. Ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το χρώμιο καταπολεμούν την επιθυμία κατανάλωσης γλυκών τροφών. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι οι πολυβιταμίνες Great περιέχοντας την ιδανική δοσολογία (100-150% της Σ.Η.Δ) των συστατικών που είναι απαραίτητα για την υγεία του γυναικείου οργανισμού, καλύπτουν μικροελλείψεις σε βιταμίνες ή ιχνοστοιχεία. Αυτή η ισορροπημένη δοσολογία, χωρίς καμία υπερβολή, σε συνδυασμό με την τεχνολογία σταδιακής απελευθέρωσης των συστατικών (sustained release) βοηθά τον οργανισμό να διατηρείται στη βέλτιστη κατάσταση 24 ώρες το 24ωρο. Όχι μόνο δεν υπάρχουν ups and downs στην ενέργεια και τη διάθεση, αλλά ορμονικά θέματα και προβλήματα μεταβολισμού ρυθμίζονται αυτόματα και εντελώς φυσικά.


 

Η καλύτερη
γυναικεία πολυβιταμίνη

Σκρόλαρε για να μάθεις περισσότερα για την βιταμίνη μας

Τι είναι η Great σε μια πρόταση;
up arrow
Η σύγχρονη πολυβιταμίνη που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου.
 
Ποια είναι η διαφορά της συνδρομής με την μεμονωμένη αγορά;
down arrow
 
Ξεκίνα τώρα
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές εντός Ελλάδος*
* Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές με συνδρομή
pharmacy icon
 
 
footer cross