GLUTEN FREE | VEGAN | NON-GMO | NO ADDED SUGAR | ΠΡΟΪΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Φ
GR | EN

4 λεπτά χρόνος διαβασματός

3 λόγοι που η Great for women δεν είναι μια κοινή πολυβιταμίνη


Ναι, η Great είναι μια πολυβιταμίνη που περιλαμβάνει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πολλαπλά θρεπτικά συστατικά. Επομένως ισχύει ο όρος «πολυβιταμίνη». Αλλά προσφέρει πολλά περισσότερα από τις κοινές πολυβιταμίνες.

Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και λαμβάνεται χωρίς διακοπή

Έχουμε σχεδιάσει τις πολυβιταμίνες Great ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες κάθε γυναίκας για ενέργεια, ομορφιά και δυνατό ανοσοποιητικό. 

Όλες οι γυναίκες περνάμε κατά τη διάρκεια των χρόνων από διαφορετικές φάσεις με διαφορετικές απαιτήσεις. Η Great έχει τις ενδεδειγμένες ημερήσιες ποσότητες για το γυναικείο οργανισμό βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας ώστε να εξασφαλίζει υγεία και ορατά αποτελέσματα στη γυναίκα, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις. Γι’ αυτό η Great λαμβάνεται χωρίς διακοπή.

Οι περισσότερες μεμονωμένες βιταμίνες που προτείνονται από γιατρούς ή διατροφολόγους έρχονται να καλύψουν κάποια έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά που μπορεί να οφείλεται και σε παθολογικά αίτια. Γι’ αυτό και χρειάζονται διακοπή μετά από κάποιο διάστημα λήψης. Οι πολυβιταμίνες Great θα σου δώσουν boost εκεί που χρειάζεσαι και θα σε φέρουν σε μια ισορροπία, η οποία “θα ξεδιπλώνει” τα οφέλη της σε βάθος χρόνου. Ο μεταβολισμός, οι αλλαγές στο ορμονικό σύστημα και τη διάθεση, η βελτίωση σε δέρμα, μαλλιά, νύχια χρειάζονται χρόνο για να φανούν και συνέπεια για να διατηρηθούν.

Τα 24 συστατικά της Great είναι μελετημένα έτσι ώστενα ενισχύουν το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, την ενέργεια και διάθεση καθώς και να ενδυναμώνουν τον οργανισμό θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό. Σε φέρνουν σε αυτό το happy medium ισορροπίας, ομορφιάς και υγείας, χωρίς απότομα ups-downs.

Παράγεται στην Ελλάδα, με τεχνολογία αιχμής

Οι προσωπικές ανάγκες της Βίκυς Καγιά και οι γνώσεις μια έμπειρης επιστημονικής ομάδας οδήγησαν στη δημιουργία της απόλυτης γυναικείας πολυβιταμίνης. Μετά από έρευνα 2 ετών, η Great for women αναπτύχθηκε από το μηδέν από δύο επιστήμονες με έδρα την Ελλάδα, τους Δρ Ανδρέα Σουλιώτη και Δρ Σλομπόνταν Αντζέλκοβιτς, που είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Επίσης, η πολυβιταμίνη Great παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Η βιταμίνη παράγεται κάτω από τις ίδιες συνθήκες που ισχύουν στη παραγωγή φαρμάκων (GMP, Good Manufacturing Practice). H Great multivitamin for Women είναι καταχωρημένη στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) με Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ.: 73944/16-7-2020. Ο ΕΟΦ είναι υπεύθυνος για την έγκριση και επίβλεψη της παραγωγής τροφίμων, φαρμάκων και προϊόντων ομορφιάς τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Περιλαμβάνει την τεχνολογία αιχμής sustained-release. H τεχνολογία παρατεταμένης αποδέσμευσης που χρησιμοποιούμε ουσιαστικά κάνει την απελευθέρωση των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό να γίνεται με συνεχή τρόπο για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι ταυτόχρονα συμβάλλοντας στη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Η βραδεία αποδέσμευση υπερβαίνει τα πλεονεκτήματα κατά πολύ σε σχέση με τη συνήθη γρήγορη απελευθέρωση που οδηγεί σε μια πιο δύσκολη πέψη. Διάβασε εδώ για τα οφέλη της βραδείας αποδέσμευσης.

Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για τη σωστή συνεργασία των συστατικών μεταξύ τους που είναι απαραίτητη για να βοηθήσει το σώμα μας να απορροφήσει καλύτερα άλλες βιταμίνες και μέταλλα, προσφέροντας στον οργανισμό εκτός από σωματική και ψυχική ευεξία. Με άλλα λόγια δεν αρκεί να υπάρχει απλώς η επαρκής ποσότητα ενός συστατικού, χρειάζεται και ο σωστός συνδυασμός των διαφορετικών στοιχείων για να γίνει η βέλτιστη απορρόφηση τους από τον κάθε οργανισμό. Δες εδώ ποια συστατικά της Great δρουν συμπληρωματικά και υποβοηθούν το ένα το άλλο.

Είναι η πρώτη συνδρομητική πολυβιταμίνη στην Ελλάδα

Μια από τις καινοτομίες της Great είναι ότι είναι συνδρομητική. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα σου στέλνουμε αυτόματα τις βιταμίνες σου, εύκολα και χωρίς έξτρα κόπο. Πιστεύουμε πως με αυτό το τρόπο θα σε διευκολύνουμε στην καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να μην παραλείπεις ποτέ τις βιταμίνες σου. 

Η Great διατίθεται μόνο online και όχι σε κάποιο φυσικό κατάστημα επειδή είναι συνδρομητική. Για πρώτη φορά η Great δημιουργεί μια σχέση χωρίς ενδιάμεσους! Είμαστε μόνο εμείς και εσύ, σε μια τιμή σούπερ προσιτή. Η διαφάνεια είναι εξαιρετικά σημαντική στην Great: γνωρίζεις ποιος φτιάχνει τις βιταμίνες σου, με ποια διαδικασία, ακριβώς τι περιέχουν και πώς βοηθούν οι βιταμίνες που περιέχει. Ακόμα και η κάψουλα είναι διάφανη, για να μπορείς να δεις τα συστατικά της!

Στην Great δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες αλλά και στο να διαμορφώσουμε μια ομάδα απόλυτα καταρτισμένη στο να κάνει πραγματικότητα αυτό το δύσκολο έργο: από τη δημιουργία του ίδιου του προϊόντος μέχρι το σχεδιασμό της συνολικής εμπειρίας της συνδρομήτριας. 

Η συνέπεια στη λήψη της Great είναι εξαιρετικά σημαντική. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να στέλνουμε προσωποποιημένες υπενθυμίσεις στο messenger για να μην ξεχνάς ποτέ την βιταμίνη σου. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μπες στο greatforwomen.com/newme για να λαμβάνεις υπενθυμίσεις και tips στο messenger! Μπαίνοντας επίσης συχνά στο προφίλ σου https://account.greatforwomen.com/checkout θα βρεις διαγωνισμούς, tips, ιδέες και exclusive video από την Βίκυ, μόνο για σένα. 

Disclaimer: Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.


 

Η καλύτερη
γυναικεία πολυβιταμίνη

Σκρόλαρε για να μάθεις περισσότερα για την βιταμίνη μας

Τι είναι η Great σε μια πρόταση;
up arrow
Η σύγχρονη πολυβιταμίνη που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου.
 
Ποια είναι η διαφορά της συνδρομής με την μεμονωμένη αγορά;
down arrow
 
Ξεκίνα τώρα
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές εντός Ελλάδος*
* Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές με συνδρομή
pharmacy icon
 
 
footer cross