GLUTEN FREE | VEGAN | NON-GMO | NO ADDED SUGAR | ΠΡΟΪΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Φ
GR | EN

3 λεπτά χρόνος διαβασματός

6 συστατικά της πολυβιταμίνης Great που ενισχύουν την γονιμότητα


Η γονιμότητα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες, που επιθυμούν να γίνουν μητέρες. Συχνά, θεωρούμε την γονιμότητα δεδομένη και δεν λαμβάνουμε υπόψιν ότι στην πραγματικότητα, υπάρχουν παράγοντες (π.χ. άγχος, χρόνια έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους, κακές διατροφικές συνήθειες) που αποδιοργανώνουν τον οργανισμού μας και μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα στην προσπάθεια της σύλληψης. Η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με την σωματική άσκηση, μπορούν να βελτιώσουν την υγεία μας και να ενισχύσουν την γονιμότητά μας.    'Ερευνα που πραγματοποιήθηκε το 2017 στην Ιατρική σχολή του Harvard, σχετικά με συστατικά που βοηθούν στην γονιμότητα, έδειξε ότι το φολικό οξύ, η βιταμίνη Β12 και τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, συνδέονται με θετικά αποτελέσματα. Θετική συσχέτιση με την γονιμότητα, έχει και η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος και το συνένζυμο Q10, σύμφωνα με άλλες έρευνες που έχουν διεξαχθεί. Συνεπώς, μία διατροφή ευνοϊκή προς την γονιμότητα, περιέχει φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά, κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη και βιταμίνες όπως επίσης και αποφυγή τροφών που περιλαμβάνουν κορεσμένα λιπαρά και υδατάνθρακες. Ωστόσο, συχνά οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής δεν επιτρέπουν σε μία γυναίκα να τραφεί σωστά και να απορροφήσει σωστά ή επαρκώς τα συστατικά που θα την βοηθήσουν. 

Η πολυβιταμίνη Great είναι σύμμαχος σου για να ενισχύσεις την γονιμότητα σου, καθώς περιέχει: 

Folate L-5-MTHF

Το φολικό οξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στην αιμοποίηση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης, μειώνει τον κίνδυνο υπογονιμότητας και συμβάλλει θετικά σε θεραπείες γονιμότητας. Η Great είναι εμπλουτισμένη με μεθυλιωμένο-φολικό οξύ σε ενεργή μορφή για βέλτιστη απορρόφηση, καθώς το 40% των γυναικών δεν προσλαμβάνουν αποτελεσματικά το κοινό φολικό οξύ.

Βιταμίνη Β12 

Η βιταμίνη Β12 βοηθάει στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλει στην ενίσχυση της γονιμότητας. Συγκεκριμένα, έχει αποδειχθεί ότι η έλλειψη βιταμίνης Β12 σχετίζεται με την γυναικεία υπογονιμότητα και έχουν σημειωθεί επιτυχημένες εγκυμοσύνες ύστερα από χορήγηση της. Η σύνθεση της Great περιλαμβάνει Methylcobalamin στην ενεργή μορφή της Β12.

Ωμέγα 3

Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνουν την ποιότητα των ωαρίων και παρατείνουν την αναπαραγωγική λειτουργία. Η Great περιέχει Ωμέγα 3 φυτικής προέλευσης, που είναι 100% απαλλαγμένα από περιβαλλοντικούς ρύπους.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D που βοηθάει στην φυσιολογική κατάσταση των οστών, των μυών και του ανοσοποιητικού, βελτιώνει την διέγερση των ωοθηκών και ενισχύει την αναπαραγωγική λειτουργία. Η βιταμίνη D3-χοληκαλσιφερόλη είναι η vegan μορφή της βιταμίνης D, που υπάρχει στην Great.

Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συντελεί στην καλή κατάσταση των οστών, παίζει σημαντικό ρόλο στην ωρίμανση του ωαρίου και την ωορρηξία. Η Great περιέχει γλυκονικό ψευδάργυρο, για βέλτιση απορρόφηση από τον οργανισμό.

Συνένζυμο Q10

Το συνένζυμο Q10 που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, σχετίζεται θετικά με τις περιπτώσεις εξωσωματικής γονιμότητας. Η σύνθεση της Great εξασφαλίζει τη βραδεία αποδέσμευση του, για την βέλτιστη απορρόφησή του από τον οργανισμό.

Τα παραπάνω συστατικά μπορούν να βελτιώσουν την γονιμότητα, όταν βρίσκονται σε επάρκεια, καθώς τότε έχουμε ισορροπημένο ορμονικό σύστημα. Η καθημερινή κατανάλωση της πολυβιταμίνης Great θα εφοδιάσει τον οργανισμό σου με τα απαραίτητα στοιχεία, που χρειάζεσαι για να έχεις έναν υγιή οργανισμό. Από τις πρώτες εβδομάδες θα παρατηρήσεις οφέλη που θα ενισχυθούν όσο συνεχίζεις να παίρνεις τις πολυβιταμίνες Great, με στόχο την ισορροπία του οργανισμού σου.

Συνδύασε την Great με σωματική άσκηση, καθώς βοηθάει στη διαδικασία της σύλληψης. Συγκεκριμένα, ενσωματώνοντας σταδιακά την γυμναστική στο ημερήσιο πρόγραμμά μας, αυξάνονται οι ενδορφίνες - οι ορμόνες της ευτυχίας, μειώνεται το στρες, βελτιώνεται η καρδιακή λειτουργία και μειώνονται τα επίπεδα της χοληστερόλης, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την γονιμότητα. Παράλληλα, η σωματική άσκηση συμβάλλει και στην διατήρηση του δείκτη μάζας σώματος (BMI) μεταξύ 20-24, που θεωρείται ιδανικός για την γονιμοποίηση. Οι μεγάλες αποκλίσεις από αυτές τις τιμές, μπορεί να δημιουργήσουν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως ή ακόμη και απουσία αυτής, επηρεάζοντας αρνητικά την ωορρηξία.

Δες εδώ όλα τα συστατικά που περιέχει η Great.

Πηγές:

www.health.harvard.edu

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.onmed.gr

www.thebest.gr


 

Η καλύτερη
γυναικεία πολυβιταμίνη

Σκρόλαρε για να μάθεις περισσότερα για την βιταμίνη μας

Τι είναι η Great σε μια πρόταση;
up arrow
Η σύγχρονη πολυβιταμίνη που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου.
 
Ποια είναι η διαφορά της συνδρομής με την μεμονωμένη αγορά;
down arrow
 
Ξεκίνα τώρα
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές εντός Ελλάδος*
* Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές με συνδρομή
pharmacy icon
 
 
footer cross