GLUTEN FREE | VEGAN | NON-GMO | NO ADDED SUGAR | ΠΡΟΪΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Φ
GR | EN

2 λεπτά χρόνος διαβασματός

7 απλά tips για υγιές δέρμα


Όλες εμείς οι υπέρμαχοι της φυσικής ομορφιάς πρέπει να δίνουμε έξτρα αγάπη στο δέρμα μας. Κανένα foundation και κανένα highlighter δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη λάμψη του υγιούς δέρματος. Υπάρχουν απλά tips που μπορείς να ακολουθήσεις που θα σου εξασφαλίσουν λαμπερή επιδερμίδα, no make up, no filter.

1) Να ξεβάφεσαι καλά, κάθε βράδυ

Μην το αμελείς ποτέ! Ακόμα κι αν δεν είχες βαφτεί. Το καυσαέριο και οι ρύποι προκαλούν επίσης ζημιά.

2) Καλό πλύσιμο των πινέλων

Η καλή υγιεινή και καθαριότητα των πινέλων θα σε κάνει να αποφύγεις μολύνσεις. Ακόμα κι αν δεν τα πλένεις μετά από κάθε μακιγιάζ πρέπει να το κάνεις μία φορά την εβδομάδα. Επίσης, ίσως ακούγεται αυτονόητο, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε: καθεμία τα δικά της πινέλα, μην τα μοιράζεσαι με φίλες σου.

3) Αντιηλιακό ΠΑΝΤΑ (και τον χειμώνα)

Ο ήλιος είναι ο νο1 εχθρός του δέρματος. Δημιουργεί από πανάδες και δυσχρωματισμούς μέχρι πολύ πιο σοβαρές παθήσεις. Ειδικά στην Ελλάδα είναι απολύτως απαραίτητο, ακόμα και το χειμώνα.

4) Όχι βαρύ μακιγιάζ

Όσο μπορείς άσε το δέρμα σου να αναπνεύσει. Δεν υπάρχει λόγος σε καθημερινή βάση να βάφεσαι έντονα. Στην Great πιστεύουμε στη φυσική ομορφιά και την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας κάθε γυναίκας.

5) Πάρε Great!

Η Great δημιουργήθηκε για να προσφέρει ορατή βελτίωση στο δέρμα σου. Περιέχει όλα τα συστατικά, όπως βιταμίνη C και Ε, νιασίνη, D-Βιοτίνη που κάνουν θαύματα για το δέρμα σου.

6) Πιες πολύ νερό

Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού αντανακλά στο δέρμα μας. Φαίνεται κατευθείαν πιο λαμπερό και ξεκούραστο. Δες εδώ τους τρόπους για να πίνεις πιο πολύ νερό.

7) Σωστή διατροφή

Για να έχεις το τέλειο δέρμα ξεκινάς από μέσα προς τα έξω. Όσες κρέμες και να βάλεις, αν δεν τρέφεσαι σωστά το δέρμα σου μπορεί να φαίνεται θαμπό και να εμφανίσει ατέλειες. Φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε βιταμίνη C αλλά και σε αντιοξειδωτικά. Επίσης, γυναίκες με ακμή είδαν μεγάλη διαφορά βγάζοντας τα γαλακτομικά από τη διατροφή τους.


 

Η καλύτερη
γυναικεία πολυβιταμίνη

Σκρόλαρε για να μάθεις περισσότερα για την βιταμίνη μας

Τι είναι η Great σε μια πρόταση;
up arrow
Η σύγχρονη πολυβιταμίνη που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου.
 
Ποια είναι η διαφορά της συνδρομής με την μεμονωμένη αγορά;
down arrow
 
Ξεκίνα τώρα
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές εντός Ελλάδος*
* Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές με συνδρομή
pharmacy icon
 
 
footer cross